Tajland – Nova godina 2019.

BANGKOK I PUKET

          12 dana (9 noćenja) – avionom

28. decembar 2018.-08. januar 2019.

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14. vijek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lijepog sna.
Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje pješčanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelijelepe plaže.

PROGRAM PUTOVANJA:

*1.dan (28.12.2018.) PODGORICA -ISTANBUL Sastanak putnika na podgoričkom aerodromu u 19:00 h. Polazak aviona za Istanbul u 20:25 h.

*2.dan (29.12.2018.) ISTANBUL-BANGKOK Slijetanje u Istanbul oko 00:05 h. Čekanje na vezu. Polijetanje za Bangkok u 01:55 h (Let TK068). Obrok u avionu. Slijetanje u Bangkok u 14:50 h. Transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje.

*3.dan (30.12.2018.) BANGKOK Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposećenijih gradova jugoistočne Azije. Prijestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala rijeke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai” klasične igre sa večerom. Noćenje.

*4.dan (31.12.2018.) BANGKOK Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. DOČEK NOVE GODINE!!! Noćenje.

*5.dan (01.01.2019.) BANGKOK-PUKET Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Puket u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

*6. do 10. dan (02.01. do 06.01.2019.) PUKET Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

*11. dan (07.01.2019.) PUKET –BANGKOK-ISTANBUL Doručak. Transfer na aerodrom u Puketu i let za Bangkok Po dolasku u Bangkok, nastavak putovanja ka Istanbulu. Polijetanje za Istanbul u 23:45 h. Obroci u avionu…

*12. dan (08.01.2019.) ISTANBUL – PODGORICA…Dolazak u Istanbul u 06:05h. Nastavak putovanja za Podgoricu u 08:20h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 08:05h.

*Prevoz avionom na navedenim relacijama;
*Smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i 1 ručak tokom obilaska Bangkoka;
*Transferi i razgledanja prema programu;
*Troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

*Avio-takse 362 eura;
*Fakultativni izleti;
*Kao i troškovi viziranja i pribavljanja viza sa uslugom viziranja u iznosu od 40 eura (cijena vize zavisi od ambasade i može se promjeniti);
*Međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

*Za ovo putovanje vaze opsti uslovi putovanja organizatora putovanja sa kojim je putnik duzan da se upozna prije putovanja. Turisticka agencija Riva Travel Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.405 nastupa u svojstvu posrednika putovanja-subagenta. Organizator putovanja je turisticka agencija Kontiki Travel D.O.O. iz Podgorice.

*Turisticka agencija Riva Travel ce uruciti putniku Program putovanja, Opste uslove putovanja i uslove osiguranja organizatora u prostorijama agencije, prilikom prijave za putovanje ili ce ih proslijediti na mail adresu ukoliko se putnik prijavi elektronski.
Prilikom prijave, putnik je dužan uplatiti obaveznu akontaciju, u visini od 40% cijene aranžmana, ukoliko nešto drugo nije predviđeno programom putovanja, a ostatak do punog iznosa ugovorene cijene, dospijeva za naplatu 10 dana prije početka putovanja, ukoliko programom putovanja nije određen drugačiji rok.