BEČ – BUDIMPEŠTA

  13.04 – 17.04.2017

 CIJENA ARANŽMANA  165€

13.april Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 18h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama za odmor grupe i za granicne formalnosti.

14.april Dolazak u Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habzburg. Smjestaj u hotel. Kraca pauza. Odlazak u razgledanje grada s vodicem: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.

15.april Doručak. Slobodan dan u Becu ili fakultativni izlet do Budimpeste. Podolasku u Budimpestu, obilazak s vodičem: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, crkva Matije Korvina, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Citadela… Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak. U vecernjim casovima povratak u Bec. Nocenje.

16.april Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Odlazak do outleta Parndorf. Slobodno vrijeme za kupovinu do popodnevnih sati, kad slijedi kretanje prema Crnoj Gori… voznja sa pauzama za odmor i granicne formalnosti

17.april Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI 165 €

Prevoz turističkim autobusom ( klima, tv, video )
2 noćenja s doruckom hotel 3* Bec
Obilazak Beca s vodicem
Odlazak u outlet Pandorf http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/
Pratila puta iz agencije
Troškove putnog osigurannja 5,00 € (nije obavezno, ali je preporucljivo… moze se kupiti u agenciji )
Fakultativni izlet Budimpesta 35 eur, nije obavezno.
Individualni troškovi putnika

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je In travel iz Podgorice,licenca 120. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (Naziv smjestajnog objekta, izlet) (obavezno)

Broj Putnika

Vaša Poruka