JESEN 2019

B E Č

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 31.10.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 170€

HOTEL ANANAS 4*

Beč – prijestonica velikog carsta i umjetnosti, jedan od najintersantnijih i najvećih turističkih centara svijeta. Zadiviće Vas fantastičnom istorijom, arhitekturom, muzikom, tortama,… Na svakom koraku osjetićete moć i raskoš Habzburgškog carstva, kroz njegove monumentalne dvorce, muzeje, opere i pozorišta. Današnji, savremeni Beč jedan je jedan od najpoželjniji gradova za život.

Related image

1.dan – 31.10.2019. PODGORICA – BEČ Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vasksenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Hrvatske i Slovenije do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 01.11. BEČ  Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Smještaj u hotelu Ananas 4* (hotel koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u širem centru grada). Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Nakon lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i šoping (preporučujemo  Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču).  Noćenje.

Related image

3.dan – 02.11.BEČ Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera,TrgMarijeTerezije, muzejNacionalneistorije, Prirodnjačkimuzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i dodatne obilaske i šoping. Preporučujemo posjetu Donauturmu– bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom.  Noćenje.

Related image

4.dan – 03.11. BEČ Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca .Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme za razgledanje ovog prelijepog grada, uz mogucnost odlaska do zabavnog parka Prater. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 20:00h), polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja sa kratkim pauzama… 

5.dan – 04.11. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

Image result for vienna austria

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • 2 noćenja sa doručkom u Hotelu Ananas 4* u Beču (u 1/2 i 1/3 sobama)
  • Obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.
  • Prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezbjeđuje agencija).
  • Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 40 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.