EGZOTIČNI DUBAI I ABU DABU U JANUARU 2020

7 DANA , AVIONOM , POLAZAK : 09.01.2020

CIJENA ARANŽMANA : 830€ ( SA SVIM TAKSAMA )

Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima.Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

Related image

1. DAN – 09.01.2020 PODGORICA – ISTANBUL – DUBAI Sastanak grupe na aerodromu Golubovci u 07:00h. Let za Istanbul je u 09:00h. Slijetanje u Istanbul je u 12:45h. Nastavak putovanja za Dubai. Let za Dubai je u 19:35h. Slijetanje u Dubai u 01:05h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.2

2. DAN – 10.01.2020 DUBAI Doručak. Odlazak na petočasovno razgledanje Dubaia u pratnji vodiča u podnevnim časovima tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah (8. Svjetsko čudo svijeta), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu, najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

Related image

3. DAN – 11.01.2020 DUBAI – ABU DABI Doručak. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dhabi u pratnji vodiča. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Povratak za Dubai. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Noćenje.

Related image

4. DAN – 12.01.2020 DUBAI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-u, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru (fakultativno). Noćenje.

Related image

5. DAN – 13.01.2020 DUBAI – BURJ KHALIFA – JEEP SAFARI Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak ). U poslijepodnevnim casovima (oko 15:00h) odlazak na fakultativni izlet DZIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai oko 21:00h. Noćenje

Related image

6. DAN – 14.01.2020 DUBAI Doručak. Slobodan dan. Vrijeme za individualne aktivnosti i šoping – u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijaliste Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih klubova koji se nalaze na plaži u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

7. DAN – 15.01.2020 DUBAI – ISTANBUL – PODGORICA Doručak ili lunch paket. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Istanbul je u 08:35. Slijetanje na aerodrom u Istanbulu je u 12:50. Let iz Istanbula za Podgoricu je u 19:40. Dolazak u Podgoricu je u 19:40h. Kraj programa.

Image result for dubai burj khalifa

U cijenu aranžmana je uključeno :

 • Avio prevoz Podgorica – Istanbul – Dubai -Istanbul – Podgorica;
 • Ručni prtljag 8kg i čekirani prtljag 20kg;
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obrnuto;
 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu Grand Excelsior Hotel Al Barsha 4* ili sličan;
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodica na nasem jeziku;
 • Pratilac grupe iz agencije;
 • Lokalni vodič na nasem jeziku;
 • Aerodromske takse;

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje (20,00€)
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska)

PRIJAVA PUTOVANJA

GULIVER AVIO

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 25 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA.