JESEN 2019

DUBAI

8 DANA , AVIONOM , POLAZAK : 03.10.2019

CIJENA ARANŽMANA : 599€


Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživjeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno liječi jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom.

1. DAN 03.10.2019. PODGORICA – DUBROVNIK – DUBAI Sastanak grupe na dogovorenom mjestu u 07:00h. Transfer do aerodroma Ćilipi. Polijetanje za Dubai u 13:55h. Slijetanje u Dubai je u 21:25h. Nakon pasoške kontrole slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN – 04.10.2019. DUBAI Doručak. Nakon doručka odlazak na višečasovno razgledanje grada u pratnji vodiča tokom kojeg ćete vidjeti prelijepa mjesta najvećeg komercijalnog i turističkog centra Srednjeg istoka, Sheik Mohammed Palace, Sheikh Zayed road, Burj Al Arab pored kojeg ćemo napraviti pauzu za kratku posjetu i fotografisanje, Burj Khalifa – najviša zgrada na svijetu. Obići ćemo Palm Island Jumeirah ( 8. Svjetsko čudo ), Jumeirah Medinah tržni centar, Dubai marinu – najveću marinu na svijetu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

Related image

3. DAN – 05.10.2019. DUBAI – ABU DHABI Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na poludnevni izlet u Abu Dabi. Posjeta starom jezgru grada, prolazak pored hotela „Emirates Palace”, zdanja sa sedam zvjezdica. Obilazak novih djelova grada, odlazak do Sadijat ostrva gdje su trenutno u izgradnji novi projekti kao što su Luvr i Gugenhajm muzej i do Jas ostrva na kojem se nalazi staza za vožnju Formule 1 i zabavni park „Ferrari World”. Obilazak Šeik Zaid džamije, jedne od najvećih na svijetu. Ovo jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej jer je u njemu pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida. Slobodno vrijeme. Možete posmatrati kontraste stare i nove arihtekture: Nacionalnu Banka Dubaia, Privrednu komoru, kuću šeika Zajeda… Povratak u hotel. Noćenje

Image result for abu dhabi

4. DAN – 06.10.2019. DUBAI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo odmor uz sunčanje i kupanje na plaži Jumeirah, posjetu Dubai Festival City-ju, provozajte se na raznim roller-coasterima u Aquaventure vodenom parku ili istražite izgubljene odaje potopljene Atlantide – veličanstveni akvarijum sa preko 250 vrsta morskih stvorenja, kitova, piranja i egzotičnih riba u novootvorenom hotelu Atlantis the Palm. Dan možete iskoristiti i za posjetu Wild Wadiju (zabavni vodeni park pokraj Burj Al Araba) ili posjeti Dubai Marini. U večernjim satima fakultativni odlazak na krstarenje – romantična plovidba tradicionalnim brodom u Dubai marini, najvećoj na svijetu uz tradicionalnu večeru. Noćenje.

Related image

5. DAN – 07.05.2019. DUBAI – JEEP SAFARI Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U poslijepodnevnim časovima (oko 15:30h) odlazak na fakultativni izlet DŽIP SAFARI U PUSTINJI. Tokom ove ture vidjećete ljepote beskonačne pustinje i njenih velelepnih dina. Počinje avanturističkom vožnjom zlatnom pustinjom po velikim pješčanim dinama, a završava zaustavljanjem kako bi se uživalo u zalasku Sunca. Bićete impresionirani magičnom večeri koju ćete doživjeti. Možete da jašete kamilu, uradite tatu kanom ili probate nargilu prije serviranja večere u kampu. Tradicionalno, zabavu će upotpuniti trbušne plesačice. Vozićete se sa profesionalnim vozačima u zatvorenim Land Cruiser vozilima. Kapacitet automobila je maksimalno 6 osoba, a svi vozači govore engleski jezik. Povratak u Dubai. Noćenje.

Image result for safari dubai

6. DAN – 08.10.2019. DUBAI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping u nekom od šoping molova gdje možete napraviti pauzu u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana kao i obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba ili posjetiti skijalište Ski Dubai ili provesti dan na Jumeriah beach ili u nekom od mnogobrojnih plažnih barova koji se nalaze u blizini Dubai Marine (Barasta, Zero gravity). Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for dubai marina

7.DAN – 09.05.2019. BURJ KHALIFA Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili posjeta najvisočijoj zgradi na svijetu Burj Khalifi (individualan odlazak i povratak). Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for burj khalifa

8.DAN – 10.05.2019. DUBAI – DUBROVNIK – PODGORICA Doručak (Lanč paket). Nakon doručka napuštanje hotela. Transfer do aerodroma u Dubaiju. Let iz Dubaija za Dubrovnik je u 09:00h. Slijetanje na aerodrom Ćilipi je u 13:00h. Transfer do Podgorice. Kraj programa.

Related image

U cijenu aranžmana je uključeno :

 • Avio prevoz direktnim letom Dubrovnik – Dubai – Dubrovnik sa dozvoljenih 7kg ručnog prtljaga i 20kg čekiranog prtljaga po osobi;
 • Transfer od Podgorice do aerodroma Ćilipi i obratno;
 • Transfer od aerodroma do hotela u Dubaiju i obratno;
 • 7 noćenja sa doručkom u hotelu Grand Excelsior Hotel Al Barsha 4* ili sličan.
 • Poludnevni obilazak Dubaia u pratnji lokalnog vodiča na našem jeziku;
 • Pratilac grupe iz agencije.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 20,00€);
 • Aerodromske takse u iznosu od 120,00 EUR (plaćaju se u agenciji);
 • Obroci i piće na letu, kao i paket zabave (audio i video programi tokom trajanja leta);
 • Fakultativni izleti i ulaznice (za fakultativne izlete potrebno se prijaviti 15 dana prije polaska);
 • Turističke i boravišne takse (plaćaju se na recepciji hotela) – u iznosu od 15 AED (trenutna vrijednost 5.5 USD) – po sobi po noći;

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 25 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska. AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA