1. DAN / PETAK /

Sastanak putnika ispred hotela “City” u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

2. DAN / SUBOTA /

Dolazak u Halkidu u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. (očekivani ulazak u hotel je oko 14:00 h). Nakon odmora odlazak na plažu. U večernjim časovima odlazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka – Halkidom. Noćenje.

3. DAN / NEDELJA / PLAŽA MESOCHORIA LIMNIONA /

Doručak. Slobodan dan ili odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od Najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach. Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 60 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK / EDIPSOS – PLAŽA AGIOS NIKOLAOS /

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do Edipsosa, banje sa termomineralnim izvorima. Putovanje preko zivopisnih planinskih predjela. Obilazak Edipsosa u pratnji vodiča. Posjeta termonineralnim izvorima. Odlazak na jednu od najljepsih plaza na Eviji, Agios Nikolaos. Slobodnoi vrijeme za kupanje na plaži i ručak. Povratak u Halkidu. Noćenje.

5. DAN / UTORAK / ATINA & AKROPOLJ /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke. Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma… Odlazak do Akropolja (ulaznica nije uključena, individualni obilazak). Nakon upoznavanja sa glavnim gradom Grčke, polazak na omiljenu plažu atinjana u mjestu Glifada 20 km udaljenu od Atine. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje.

6. DAN / SRIJEDA / PLAŽA ALIKES /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes. Uživanje u predivnoj tirkizno plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima. Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DAN / ČETVRTAK / PLAŽA KALAMOS – GRČKO VEČE /

Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na plažu Kalamos beach. Uživanje u predivnoj pješčanoj plaži nedaleko od grada Kimia. Raniji povratak sa plaže i priprema za Grčko veče. Odlazak na Grčko veče. Uživanje u predstavi folklora ovog mediteranskog naroda. Povratak u hotel. Noćenje.

8. DAN / PETAK / “GRČKI SEJŠELI” /

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom “Grčki Sejšeli” – arhipelaga Lihadonisia. Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grčke – Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji. U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9. DAN / SUBOTA / HALKIDA – PODGORICA /

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. U poslepodnevnim časovima sastanak putnika na dogovorenom mjestu i polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora.

10. DAN / NEDELJA / PODGORICA /

Dolazak u Podgoricu ispred hotela “City” Kraj programa!

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE PREKO HIPOTEKARNE BANKE !


• Prevoz autobusima visoke turističke klase

• 7 noćenja sa doručkom u hotelu Paliria 3* (u Halkidi)

• Usluge vodiča grupe tokom cijelog boravka

• Usluge pratioca grupe

• Organizacioni troškovi

U cijenu aranžmana nije uključeno:

• Međunarodno putno osiguranje

• Fakultativnih izleti i ulaznice

Za ovo putovanje vaze opsti uslovi putovanja organizatora putovanja sa kojim je putnik duzan da se upozna prije putovanja. Turisticka agencija Riva Travel Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.405 nastupa u svojstvu posrednika putovanja-subagenta. Organizator putovanja je turisticka agencija Guliver iz Podgorice,Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.289. Turisticka agencija Riva Travel ce uruciti putniku Program putovanja, Opste uslove putovanja i uslove osiguranja organizatora u prostorijama agencije, prilikom prijave za putovanje ili ce ih proslijediti na mail adresu ukoliko se putnik prijavi elektronski.
Prilikom prijave, putnik je dužan uplatiti obaveznu akontaciju po uslovima organizatora.