ADRENALINSKA TURA U NACIONALNOM PARKU LOVĆEN

Adrenalinska tura predstavlja paket adrenalinskih aktivnosti koje će vam omogućiti da na najuzbudljiviji način upoznate ljepote Nacionalnog parka Lovćen

Aktivnosti uključene u turu:

  • Vožnja ATV (oko 1h aktivnosti)
  • Avanturistički park (oko 1 – 1,30h aktivnosti)
  • Degustacija „Lovćenski pjat“ (oko 1h aktivnosti)
  • Jahanje (oko 1h aktivnosti)

Avantura na ATV vozilima kreće od Avanturističkog parka kroz finu bukovu šumu off road Vučjom stazom oko 4 km do vidikovca sa kojeg se pruža predivan pogled na Tivat, Jaz, Budvu. Nakon kratke foto pauze nastavljamo turu dalje off road stazom oko 7km do sledećeg vidikovca sa kojeg se pruža pogled na Bokokotorski zaliv. Nakon kratkog zadržavanja, asfaltnim putem se vraćamo do Avanturističkog parka.

Nakon uzbudljive vožnje ATV-om, adrenalinske aktivnosti nastavljamo u Avanturističkom parku gdje će Vam na raspolaganju biti  najuzbudljivije staze parka. Plava, Crvena i Crna i druge staze, svaka sastavljena od 15ak različitih igara na 3-15m visine probudiće Tarzana u vama.

Po završetku aktivnosti u Avanturističkom parku slijedi pauza predviđena za predah i degustaciju domaćih specijaliteta. Bićete u prilici da probate Njeguški pršut i sir, goveđi pršut, domaći pšenični i kukuruzni hleb, domaće priganice i med, ali i da sve zalijete čašicom domaće rakije, medovače ili vina.

Kako bi dan bio u potpunosti ispunjen, jahanje šumskim stazama Nacionalnog parka poslužiće kao relaksacija i završni pečat aktivnog dana na Lovćenu.

SVE AKTIVNOSTI SE OBAVLJAJU U PRATNJI VODIČA

CIJENA PO OSOBI U EURIMA – 99,00€

Pošaljite upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (Naziv smjestajnog objekta, izlet) (obavezno)

Broj Putnika

Vaša Poruka