MONTENEGRO TURA

Bar-Cetinje-Njegusi-Kotor

Ova tura je namijenjena klijentima koji zele da vide prelijepe pejsaze Crne Gore, upoznaju se sa tradicijom i kulturom lokalnog stanovnistva. Uz pratnju  licenciranog vodica upznacete prijestonicu Cetinje, selo Njegusi kao grad  Kotor koji je upisan na listu svjetske kulturne bastine i pod zastitom je Unesco-a . Cijena izleta se formira na upit i zavisi od broja prijavljenih putnika.

                                      

      ITINERER MONTENEGRO TURE

Sastanak grupe sa vodicem u jutarnjim casovima u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mjestu; Odlazak iz Bara,putem preko Budve na Cetinje. Upoznavanje sa Prijestonicom Crne Gore;  obilazak Manastira, Biljarde, Dvorca kralja Nikole, Narodnog muzeja Crne Gore…Nastavak puta prema Kotoru..Posjeta Njegusa, rodnog mjesta dinastije Petrovic, bilazak Njegoseve kuce i degustiranje lokalnih specijaliteta Poseban dozivljaj predstavlja voznja prema Kotoru,cuvenim Lovcenskim serpentinama odakle se pruza prelijep pogled na Bokokotorski zaliv.Kratka pauza za fotografisanje..

Po dolasku u Kotor, razgled starog grada sa vodicem i upoznavanje sa jednim od najljepsih gradova u Crnoj Gori. Slobodno vrijeme..

Polazak  za Bar u dogovoreno vrijeme.

Cijena ukljucuje: Prevoz turistickim autobusima visoke klase, turisticke takse, zakuska na Njegusima, usluga vodica.

GALERIJA

Pošaljite upit

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (Naziv smjestajnog objekta, izlet) (obavezno)

Broj Putnika

Vaša Poruka