ŠOPING VIKEND U ITALIJI

UDINE

sa posjetom Trstu i poznatom šoping centru Citta Fiera + fakultativna posjeta šoping centru  Palmanova

02.11.-05.11.

CIJENA – 80,00 €

1.dan 02.11.2017. Sastanak grupe ispred crkve Sv.Djordja i polazak u 17h. Voznja autobusom turisticke klase preko Hrvatske i Slovenije sa kracim pauzama i zadrzavanjima radi granicnih formalnosti i odmora putnika.

2.dan 03.11.2017. Po dolasku u Udine, razgledanje grada: Trg Slobode, Castello, Pijaca San Djakomo, palata Duomo… Nakon razgledanja, smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili za ljubitelje shoppinga, organizovani odlazak u jedan od najpoznatijih soping centara Citta Fiera koji ce sa preko 200 radnji, restoranima, kaficima i drugim sadrzajima zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Slobodno vrijeme za soping. Povratak u hotel. Nocenje.

3.dan 04.11.2017. Dorucak. Napustanje hotela i dolazak u Trst. Po dolasku razgledanje grada: pjesacka tura – Ponte Roso, trg Ujedinjenja, crkva Sv.Spiridona.. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i razgledanja, i mogucnost organizovanja fakultativnog odlaska u trzni centar Palmanova www.palmanovaoutlet.it U dogovoreno vrijeme povratak u Trst po ostatak grupe. U ranim vecernjim casovima, polazak za Podgoricu. Nocna voznja kroz Sloveniju i Hrvatskuuz kraca usputna zadrzavanja radi odmora i granicnih formlanosti.

4.dan 05.11.2017. Po dolasku u Podgoricu, kraj putovanja.

OPIS HOTELA
Hotel Executive 4*nalazi se u stambenoj četvrti u južnom dijelu Udina, na oko 3,5 kmod centra Udina. Sve sobe su opremljena TWC-om,TV-om i telefonom. Bar je otvoren isključivo za goste hotela i nudi lagane obroke, ekspreso kafu i izbor sertifikovanih i regionalnih vina. Doručak je kontinentalni. U slučaju nastupanja opravdanih razloga,i nemogućnosti smještaja u ovom hotelu, može doći do zamjene ugovorenog smještaja,u okviru hotela koji su navedenih u programu ili slični,o čemu ćete biti obavješteni bez odlaganja.

Prevoz autobusom turističke klase
Jedno noćenje sa doručkom u hotelu 4*
Obilazak Udina i Trsta sa turistickim vodicem
Odlazak u trzni centar Citta Fiera
Pratilac puta iz agencije
Fakultativni izlet za Palmanovu (10 eura ) – nije obavezno i da bi se realizovao, potrebno je minimum 30 prijavljenih putnika
Troškovi putnog osiguranja ( može se kupiti u agenciji 5e )
Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je In travel iz Podgorice,licenca 120. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.