NOVA GODINA 2020

KRAKOV – AUŠVIC – VROCLAV – BUDIMPEŠTA

6 DANA , AUTOBUSOM , POLAZAK : 29.12.2019

CIJENA ARANŽMANA : 189€

Krakov Nova Godina 2020 – jedinstven doček Nove Godine u Poljskoj!Krakov se nalazi na rijeci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, i u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i željezničke pruge. Sadašnji grad je nastao u 7. vijeku. Osnovan je na mjestu naselja koje potiče iz kamenog doba i razvio se drugog najvažnijeg grada današnje Poljske. Nastao je kao zaselak na brdu Vavel i već do 365. je zabilježen kao trgovački centar slovenske Evrope.

Image result for krakov poljska

1. DAN – 29.12.2019 PODGORICA Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 06:15h. Polazak u 06:30h. Putovanje preko Srbije, Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti… Noćna vožnja…

2. DAN – 30.12.2019 KRAKOV Dolazak u Krakov u prijepodnevnim satima. Po dolasku, panormasko razgledanje grada: Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najljepšim sjeverno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevjekovnih trgova u Evropi i jedna od najljepših urbanističkih cjelina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smještaj u hotel (poslije 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska. U večernjim satima mogućnost fakulativnog odlaska u diskoteku. Noćenje.

Image result for krakov poljska

3. DAN – 31.12.2019 KRAKOV – AUŠVIC – KRAKOV Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Aušvica – potresno svjedočanstvo Drugog svjetskog rata. Povratak u Krakov. Doček Nove Godine na nekom od gradskih trgova ili mogućnost fakulativnog odlaska u diskoteku. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

Image result for ausvic poland

4. DAN – 01.01.2020 KRAKOV – VROCLAV – KRAKOV Slobodan dan u Krakovu, a mi vas pozivamo da ne propustite cjelodnevni, fakultativni izlet u Vroclav – grad patuljaka, smješten na obalama rijeke Odre. Očaraće Vas ne samo bajkoviti prizori srednjevjekovnog trga, fascinantna arhitektura već i bogat društveni život. Zbog armije sićušnih stanovnika „razbacanih“ čak i po najneobičnijim mestima daju mu i epitet „grad patuljaka“. U večernjim satima povratak u Krakov. Mogućnost fakulativnog odlaska u diskoteku. Noćenje.

Related image

5. DAN – 02.01.2020 KRAKOV – BUDIMPEŠTA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela nakon doručka i polazak za Budimpeštu. Po dolasku u Budimpeštu rezgledanje grada Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament, Budimski dvorac (Kraljevska palata). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Polazak za Podgoricu u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice, Novog Sada, Zlatibora sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…6

6. DAN – 03.01.2020. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Kraj programa.

Related image

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama;
  • Usluga tri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Krakovu;
  • Korišćenje sadržaja hotela;
  • Razgledanje prema programu;
  • Usluga vodiča za obilaske po programu;
  • Organizacioni i ostali troškovi.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);
  • Fakultativne posjete i ulaznice.

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 40 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.