VIŠE OD OČEKIVANOG – LJETO 2020

 L E F K A D A 

9 DANA – 7 NOĆI 

POLASCI:  10.JUL, 17.JUL, 24.JUL, 31.JUL, 07.AVGUST, 14.AVGUST, 21.AVGUST

CIJENA ARANŽMANA: od 225€ do 290€

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim… Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika… I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje…Ljetovanja na Lefkadi AGENCIJA GALLILEO REALIZUJE VEĆ 8 GODINA, a više nego pozitivna iskustva naših putnika, dovoljan su razlog da i ovoga ljeta Lefkadu uvrstimo u HIT LJETA 2020.

Lefkada Greece - Lefkada Travel guide | Greeka.com

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 22:30h. Polazak u 22:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Vožnja sa pauzama za odmor.

2.dan LEFKADA Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, Preveze do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. Samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU! Smještaj u apartmanima Artemis. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje sa Lefkasom, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvenim potkrovljima, kafićima, tavernama i uličnim muzičarima.  Noćenje.

3.dan LEFKADA – plaža KATIZMA  Putovanje do manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos i Krf. Organizovan cjelodnevni izlet na jednu od najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

Kathisma: najurbanija plaža Lefkade

4.– 8. dan LEFKADA Svakog narednog dana vodimo Vas na najljepše plaže ostrva. LEFKADA će unaprijediti Vaše poimanje ljepote, koju jedino priroda može urediti na ovakav, neodoljiv način. Svakog dana vodimo Vas besplatno, na najljepše plaže LefkadePorto Katsiki, Egremni, Milos, Agios Nikitas, Pefkoulia, Katizma, Vasiliki, Agiofili… koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Vaš doživljaj Lefkade i Grčke, obogatiće i ’’Grčko veče’’kada ćete imati priliku da uz specijalitete domaće kuhinje i tradicionalnu Grčku muziku, upoznate kulturu i običaje ovog naroda. Osjetite i noćni život Lefkade u brojnim barovima i noćnim klubovima u Lefkasu i Nidriju.

9.dan LEFKADA Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Nastavak putovanja do grada Ioannina, gdje ćete  imati slobodno vrijeme predvidjeno za šoping u poznatom tržnom centru IKEA, kao i buticima H&M, INTERSPORT, JUMBO… U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra…Vožnja sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

Lefkada - Leto 2020, Letovanje 2020, Grčka, Stavros, Hanioti ...

CIJENA ARANŽMANA:

TERMIN: 10.07. – 18.07. – 230€

TERMIN: 17.07. – 25.07. – 250€

TERMIN: 24.07. – 01.08. – 265€

TERMIN: 31.07. – 08.08. – 290€

TERMIN: 07.08. – 15.08. – 290€

TERMIN: 14.08. – 22.08. – 260€

TERMIN: 21.08. – 29.08. – 225€

U cijenu aranžmana je uključeno:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase
 • Smještaj u apartmanima Artemis 3* na bazi 7 noćenja    (www.studiosartemi.gr)
 • Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja
 • Organizovan obilazak Lefkasa – manastir Faneromenis
 • Cjelodnevni BESPLATNI  izleti na plaže Milos, Pefkoulia, Katizma, Agios Nikitas, beach bar Copla  www.copla.gr,
 • Takse, drumarine, organizacione troškove

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)

-Fakultativne izlete:

 1. Krstarenje najljepše plaže Lefkade (Porto Katsiki – Egremni – Agiofili);
 2. Grčko Veče  – (za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)
 • POPUSTI ZA DJECU:
 • djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS
 • od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu
subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija Gallileo iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma
br 12. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije, a ostatak novca na mjesecne
rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.