– HIT PONUDA – LJETO 2017 –

LUTRAKI & ATINA & PELOPONEZ

 (PREVOZ, 7 NOĆENJA SA DORUČKOM, VODIČ )

I TERMIN: 14.07 – 23.07.- Cijena aranžmana od 195,00 €

II TERMIN: 31.07 – 09.08.- Cijena aranžmana od 210,00 €

1. DAN /PODGORICA – LUTRAKI /
Polazak ispred hotela Delta City-a u večernjim satima. Vožnja preko Albanije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe, noćna vožnja do Grčke…

2. DAN / LUTRAKI /
Dolazak u Lutraki u popodnevnim satima. Smještaj u hotel oko 14:00h. Nakon kraćeg odmora zajednički odlazak na gradsku plažu. Slobodno vrijeme za kupanje. Info sastanak grupe sa vodičem u 19:00h. Kolektivni odlazak u večernju šetnju Lutrakijem. Noćenje.

3 DAN / NEDJELJA / ATINA – AKROPOLJ – GLIFADA /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili fakultativni odlazak grupe u razgledanje Atine: trg Omonija, trg Sintagma, Parlament sa smejnom straže, Akademija nauka, Olimpijski stadion, Dionizijev hram, Hadrijanova kapija… Nakon toga odlazak šetnjom do Akropolja (individualni ulazak). Nakon obilaska Akropolja slobodno vrijeme za individualni razgled u ulici “Ermou” (šoping i pješačkoj zoni). U popodnevnim satima polazak autobusa do Glifade i slobodno vrijeme za kupanje u beach baru “Bolivar”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje..

4. DAN /PONEDJELJAK / PLAŽA VOULIAGMENI – HERIN HRAM /
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do Plaže Vouliagmeni jezero, uz posjetu svetionika i Herinog hrama. Čuveni svetionik je jedna od prelijepih tačaka koja je poznata uglavnom lokalcima. Sa njega se pruža predivan pogled na cijeli Korintski zaliv. U blizini se opet vraćamo u neka antička vremena i dolazimo do ostataka Herinog hrama koji svjedoče o slavnoj istoriji koja je ostavila svoj trag na ovim prostorima. Hram se nalazi na samoj obali Jonskog mora i ovde je sjajna prilika za prvo kupanje na ovom izletu. Naša priča se nastavlja odlaskom do preliepe lagune gdje se i nalazi Vouliagmeni jezero – jedno od najvećih turističkih atrakcija ove regije. Plaža je pješčana i idealna za uživanje, a na samoj plaži nalaze se i brojni barovi i restorani. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN / PELOPONEZ (Korintaski Kanal, Epidaurus, Mikena, Nafpilion) /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet za Peloponez. Vožnja do Korintskog kanala, kraća pauza uz šetnju i razgledanje kanala. Nastavak putovanja za Epidaurus (svetilište boga Asklepija), obilazak antičkog pozorišta iz IV vijeka p.n.e, čuvenog po svojoj akustičnosti. Nastavak putovanja do Nafpliona – jedan od najljepših gradova Peloponeza, poznat i kao grad tri tvrđave (srednjovjekovna tvrđava “Palamidi “, drevna tvrđava “Akronavplia”, otomanska “Bourtzi”). Pješačko razgledanje centra grada i slobodno vrijeme za kraći odmor. Nastavak putovanja i dolazak u Mikenu. Kraći odmor uz obilazak Mikene sa razgledanjem čuvenih Lavljih vrata, grobnica, Artrejeve riznice, ostataka kiklopskih zidina. Povratak u Lutraki u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.

6. DAN / KORINTSKI KANAL – VINARIJA – PLAŽA XILOCASRTO/
Doručak. Slobodan dan za odmor u Lutrakiju ili mogućnost fakultativnog odlaska do vinarije i plaže Xilocastro. Odlazak grupe do Korinintskog kanala, pauza za slikanje. Nakon toga nastavak puta do vinarije u području Nemea. Posjeta vinariji uz degustaciju vina. Nastavak putovana do plaže Xilocastro. Prelijepa pješčana plaža sa tirkizno plavim i kristalno čistim morem probudiće u Vama želju da što duže ostanete na ovom mjestu. Ovo mjesto je ujedno i poznata turistička destinacija sa raznovrsnim sadržajem… Poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje

7. DAN /RT SUNION – GRČKO VEČE – ATINA NOĆU /
Doručak. Slobodan prijepodne za individualne aktivnosti, odmor i kupanje na gradskoj plaži u Lutrakiju. Oko 17:00h fakultativni odlazak ka rtu Sunion, koji se nalazi južno od Atine. Uživanje u najljepšem zalasku sunca u cijeloj Grčkoj. Po zalasku sunca odlazak do Atine. Po dolasku noćnja šetnja i slobdno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska na “Grčko veče” u nekoj od taverni sa konzumacijom vina i grčke hrane. Ljubaznost osoblja, meni, tradicionalna grčka muzika i igra su garant dobrog provoda. Povratak u Lutraki u ranim jutarnjim satima. Noćenje.

8. DAN / PLAŽA /
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak do plažnog bara Remezzo d’a. Noćenje.

9. DAN / SUBOTA / LUTRAKI – PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska ka Podgorici. Vožnja prema Podgorici preko Patre, Janjine, Kakavije. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi grupe.

10. DAN / NEDELJA / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu u jutarnjim časovima. Kraj programa !

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 2godine- Besplatno na ležaju sa roditeljima
2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30%, 2. dijete 20% )

– Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu
– Usluga sedam noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* (lokalna kategorizacija) u Lutrakiju
– Usluga vodiča i pratioca grupe
– Organizacioni toškovi
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– Fakultativni izleti
– Troškovi ulaznica, individualni troškovi, room service

Za ovo putovanje vaze opsti uslovi putovanja organizatora putovanja sa kojim je putnik duzan da se upozna prije putovanja. Turisticka agencija Riva Travel Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.405 nastupa u svojstvu posrednika putovanja-subagenta. Organizator putovanja je turisticka agencija Grand iz Podgorice,Licenca Ministarstva turizma Crne Gore 22. Turisticka agencija Riva Travel ce uruciti putniku Program putovanja, Opste uslove putovanja i uslove osiguranja organizatora u prostorijama agencije, prilikom prijave za putovanje ili ce ih proslijediti na mail adresu ukoliko se putnik prijavi elektronski.
Prilikom prijave, putnik je dužan uplatiti obaveznu akontaciju, u visini od 40% cijene aranžmana, ukoliko nešto drugo nije predviđeno programom putovanja, a ostatak do punog iznosa ugovorene cijene, dospijeva za naplatu 10 dana prije početka putovanja, ukoliko programom putovanja nije određen drugačiji rok. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.