MINHEN I DVORCI BAVARSKE

30.APRIL-04.MAJ

CIJENA – 469 €

30.04. Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 10:00 h. Let za Minhen (Memmingem) u 12:00 h. Dolazak u Minhen u 13:50h. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Zajednička posjeta jednoj od čuvenih minhenskih pivnica. Noćenje.

01.05. Doručak. Obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Marien plac, Rathaus, Bogorodična crkva, Katedrala… Slobodno vrijeme. Noćenje.

02.05. Doručak. Fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Posjeta najmanjem od tri kraljevska dvorca, Linderhof, koji je sagradio kralj Ludwig II tokom 19. vijeka kao lovački dom. Izgrađen je u francuskom stilu rokoko. Vođena tura u pratnji specijalizovanog vodiča za razgledanje dvorca. Kraća vožnja do Nojšvanštajna. Na prilazu Nojšvanštajnu, brzo će postati jasno zašto je ovaj veličanstveni dvorac u neo-romaničkom stilu, dvorac koji je najviše poznat u svijetu i vrhunac naše posjete dvorcima bavarske. Čini se kroz izmaglicu kao nešto iz bajke, a ako Vam se sve to čini vrlo poznato, to je zbog toga, jer je dvorac bio inspiracija za Diznijev “Dvorac uspavane ljepotice”. Obilazak dvorca. Povratak u Minhen. Noćenje

03.05. Doručak. Fakultativni izlet Salzburg – jezero Kimze: Polazak ka najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelijepi dvorac Herenkimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nastavak putovanja prema Salzburgu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: vrt Mirabel, Katedrala, Mocartov trg, Linzergrasse, Mocartova kuća i muzej… Fakultativna vožnja žičarom. Slobodno vrijeme u centru grada do povratka za Minhen. Dolazak u hotel. Noćenje.

04.05. Doručak. Transfer grupe na aerodrom. Let za Podgoricu u 09:45 h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 13:30 h.

CIJENA ARANŽMANA 469 €

– Avio prevoz na relaciji Podgorica – Minhen – Podgorica
– usluga četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Minhenu – Park Inn by Radisson München East
– usluga vodiča/pratioca grupe za razglede prema programu
– organizacioni troškovi
– troškovi putnog-zdravstvenog osiguranja
– aerodromske takse
– Kofer do 23 kg ( 54 € ) ili ručni prtljag 28 €
– fakultativni izleti, ulaznice….

POPUSTI ZA DJECU: 0 – 2 godine ( djeca plaćaju samo aerodromske takse )
2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 20% )

Za ovo putovanje vaze opsti uslovi putovanja organizatora putovanja sa kojim je putnik duzan da se upozna prije putovanja. Turisticka agencija Riva Travel Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br.405 nastupa u svojstvu posrednika putovanja-subagenta. Organizator putovanja je turisticka agencija Grand iz Podgorice,Licenca Ministarstva turizma Crne Gore 22. Turisticka agencija Riva Travel ce uruciti putniku Program putovanja, Opste uslove putovanja i uslove osiguranja organizatora u prostorijama agencije, prilikom prijave za putovanje ili ce ih proslijediti na mail adresu ukoliko se putnik prijavi elektronski.
Prilikom prijave, putnik je dužan uplatiti obaveznu akontaciju, u visini od 40% cijene aranžmana, ukoliko nešto drugo nije predviđeno programom putovanja, a ostatak do punog iznosa ugovorene cijene, dospijeva za naplatu 10 dana prije početka putovanja, ukoliko programom putovanja nije određen drugačiji rok. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (Naziv smjestajnog objekta, izlet) (obavezno)

Broj Putnika

Vaša Poruka