JESEN 2019

MINHEN – DVORCI BAVARSKE – SALZBURG

5 DANA , AVIONOM , POLAZAK : 14.10.2019

CIJENA ARANŽMANA : 369€

Minhen – kulturni i ekonomski centar Bavarske, jedan je od najlepših gradova Njemačke. Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je prijestonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe – simboli grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu… Minhen je lijep i prijatan grad, koji nudi svakome ponešto zato budite i vi jedni od onih koji će doživjeti ovaj grad na najbolji mogući način!

1. DAN – 14.10.2019 PODGORICA – MINHEN Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 08:35 h. Let za Minhen ( Memmingem) u 10:35 h. Dolazak u Minhen  u 12:20h. Transfer do hotela uz obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Marien plac, Rathaus, Bogorodična crkva, Katedrala… Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Uveče mogućnost zajedničke posjete nekoj od čuvenih minhenskih pivnica. Noćenje.

2. DAN – 15.10.2019 MINHEN – DVORCI BAVARSKE Doručak. Fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Posjeta najmanjem od tri kraljevska dvorca, Linderhof, koji je sagradio kralj Ludwig II tokom 19. vijeka kao lovački dom. Izgrađen je u francuskom stilu rokoko. Vođena tura u pratnji specijalizovanog vodiča za razgledanje dvorca. Kraća vožnja do Nojšvanštajna. Na prilazu Nojšvanštajnu, brzo će postati jasno zašto je ovaj veličanstveni dvorac u neo-romaničkom stilu, dvorac koji je najviše poznat u svijetu i vrhunac  naše posjete dvorcima bavarske. Čini se kroz izmaglicu kao nešto iz bajke, a ako Vam se sve to čini vrlo poznato, to je zbog toga, jer je dvorac bio je inspiracija za Diznijev “Dvorac uspavane ljepotice”. Obilazak dvorca. Povratak u Minhen. Noćenje.

Image result for dvorci bavarske

3. DAN / SRIJEDA – 16.10.2019 / MINHEN – SALZBURGDoručak. Fakultativni izlet Salzburg – jezero Kimze: Polazak ka najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelijepi dvorac Herenkimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nastavak putovanja prema Salzburgu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: vrt Mirabel, Katedrala, Mocartov trg, Linzergrasse, Mocartova kuća i muzej… Fakultativna vožnja žičarom. Slobodno vrijeme u centru grada do povratka za Minhen. Dolazak u hotel. Noćenje.

Related image

4. DAN / ČETVRTAK – 17.10.2019 / MINHENDoručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u sklopu kojega ćete posjetiti: Alianz arenu,muzej BMW-a i olimpijski kompleks… Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od minhenskih pivnica. Noćenje.5

5. DAN / PETAK – 18.10.2019 / MINHEN – PODGORICA Lunch paket. Rani jutarnji tansfer grupe na aerodrom. Let za Podgoricu u 08:25 h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 10:05 h. Kraj aranžmana.

Image result for minhen

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Avio prevoz na relaciji Podgorica – Minhen (Memmingen) – Podgorica;
  • Usluga četiri noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Minhenu;
  • Usluga vodiča/pratioca grupe za razglede prema programu;
  • 1 komad ručnog prtljaga do 40x30x20cm
  • Organizacioni troškovi;
  • Aerodromske takse.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbjeđuje agencija – 10,00€);
  • Fakultativne izleti, ulaznice, karte za gradski prevoz;
  • Dodatni prtljag koji se može doplatiti do 5 dana pred polazak (dodatni čekirani od 10 ili 20kg).

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 25 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.
U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska. AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA