*MOSTAR*

S posjetom TREBINJU

KONCERT DINA MERLINA

cijena 25 €

*Polazak grupe u 7h ujutru ispred crkve Sv.Djordja.

* Voznja do Trebinja sa pauzom za odmor i granicne formalnosti. Po dolasku u Trebinje, obilazak s vodicem: Platani, Hercegovacka Gracanica, manastir Tvrdos… Slobodno vrijeme u centru za odmor, setnju…

*Nastavak puta do Mostara. Po dolasku u Mostar obilazak s vodicem: Stari most, Kriva cuprija, kula oko Starog mosta, ulica Kujundziluk … slobodno vrijeme do koncerta. Poslije zvanicnog kraja koncerta, kretanje za Crnu Goru. Po dolasku u Podgoricu, kraj izleta.

*Prevoz turistickim autobusom ;
*Obilazak Trebinja i Mostara ;
*Ulaznica za Koncert Dina Merlina ;
*Pratilac puta iz agencije .

* Individualni troskovi ;

* Putno osiguranje.

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija “In Travel” iz Podgorice,licenca br.120.
Ako putnik odustane od putovanja, agencija se rukovodi Opstim Uslovima Putovanja, koje mozete procitati na sajtu ili dobiti u agenciji prilikom prijave za putovanje. Organizator zadrzava pravo izmjene programa u slucaju vise sile u toku puta ( vremenske nepogode, pozari, poplave i sl ) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve svoje saputnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja. Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju. Agencija određuje mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Mjesta za pauze su uglavnom restorani, kafici, pumpe ili slicna pogodna mjesta. Maloljetna djeca koja putuju bez roditelja moraju imati ovjerenu pisanu saglasnost oba roditelja. Ako putuju s jednim roditeljem, potrebno je imati ovjerenu pisanu saglasnost drugoga roditelja. Fakultativni izleti nijesu obavezan dio programa. Minimum za realizovanje izleta je 20 prijavljenih putnika

Organizator fakultativnih izleta je lokalna agencija, i zadrzava se pravo izmjene termina izleta ili rasporeda, a zbog objektivnih okolnosti na koje agencija ne moze uticati a koji spadaju pod ,,visa sila,, ( prekomjerene guzve, redovi, cekanja tokom praznika, zatvorenost objekata koji se posjecuju usled renoviranja, obnove i sl.. )

*Putnici su duzni sami provjeriti dokumenta na koja putuju ( licne karte ili pasos ) tj njihov datum isteka i skladno zemlji u koju putuju da li je pasos vazeci jos tri tj.sest mjeseci po povratku u zemlju posle isteka putovanja.