NOVA GODINA 2020

 O H R I D 

4 DANA – 3 NOĆI   POLAZAK: 31.12.2019.

CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 130€

I ove godine obezbijedili smo Vam odličan, provjereni smještaj koji ima izvanrednu poziciju. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

Related image

31.12.2019. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.Dolazak u Ohrid u popodnevnim casovima, ulazak u smjestaj i krace vrijeme za odmor. Setnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada.Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2020.godina.

01.01.2020. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

Image result for OHRID

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

Image result for OHRID

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Prevoz autobusom turističke klase                                                         
  • Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                         
  • Obilaske prema programu putovanja                                                     
  • Usluge turističkog vodiča

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Individualn troškovi
  • Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)
  • Svečani docek Nove 2020.godine
SMJEŠTAJKATEGORIJACIJENAUSLUGA
Vila Veron4*100€Smještaj
App Vila Volkan4*115€Smještaj
Vila DEA4*115€Smještaj
Hotel LEBED3*130€N/D ŠVEDSKI STO

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija Gallileo iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 12. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije, a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.