PULA – POREC – ROVINJ – OPATIJA

+ KONCERT DINO MERLIN

27.07 – 31.07.2017

Cijena: 157,00 €

27.07.2017 Polazak sa parking ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Nikšića, Bileće, Stolca i Čapljine poslije koje se uključujemo na autoput kojim ćemo nastaviti dalju vožnju i kroz Hrvatsku do Pule, sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.

28.07.2017 Dolazak u Pulu… slijedi upoznavanje sa ovim divnim gradom koje počinjemo panoramskom vožnjom duž gradske rive- utvrđenje Kaštel sa Malim rimskim pozorištem, austrijska ratna luka sa Arsenalom, luka sa teretnim terminalima i brodogradilištem na ostrvu Uljanik, građevine austrijske arhitekture… Potom slijedi i pješačka tura sa obilazakom Pulske Arene -Amfiteatra, Dvojnih vrata i gradskih bedema, Slavoluka Sergijevaca, Gradske vijećnice, Avgustovog hrama, crkve i samostana Sv. Franje, kapele Sv. Marije Formoze… kraće slobodno vrijeme. Smještaj u hotel posle 14h. Odmor. Odlazak na koncert Dina Merlina u Areni. Noćenje.

29.07.2017 Doručak. Napustanje hotela. Slobodan dan u Puli ili fakultativni izlet Porec, Rovinj i Opatija. Odlazak do Poreča. Po dolasku u Poreč obilazak starog dijela grada iz rimskog doba, kompleksa Eufazijeve bazilike (ulaznica nije uključena), Trga Marafor, Porečke kule, palate iz gotičkog doba, Romaničke kuće,Istarske gotičke crkve i ostataka velikog Neptunovog hrama… Nastavak putovanja do Rovinja. Obilazak starog dijela grada, gradskih bedema i vrata, crkve Sv. Eufemije… Slobodno vrijeme. Svracanje i obilazak Opatije. Slobodno vrijeme. U kasnim večernjim časovima polazak za Podgoricu. Noćna vožnja sa pauzama za granicne formalnosti i odmor putnika.

30.07.2017
Dolazak u Podgoricu. Kraj putovanja

-prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
-jedno nocenje sa doruckom u hotelu sa 3* u Puli – karta za koncert
-obilasci s vodicem prema programu
-pratilac puta iz agencije
-medjunarodno putno I zdravstveno osiguranje – 5 eura
Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je In travel iz Podgorice,licenca 120. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke