ZIMA 2020

 SKIJANJE U BANSKOM 

9 DANA – ,  Polasci: 10.01.   i  08.02.2020.

CIJENA: 265 EUR

HOTEL CASA CARINA 4*

BANSKO – spoj starog grada i savremene arhitekture sa ljepotom i komforom u podnožju pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Nacionalni park „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predjela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istocnoj Evropi.Sa druge strane, značajnom broju ljudi koji skijanje doživljavaju kao kompletan odmor na planini, Bansko pruža gomilu mogućnosti. Turistima je na raspolaganju veliki broj sadržaja. Region je između ostalog poznat i po mineralnim izvorima što je pretvorilo Bansko u poznatu SPA destinaciju. Veliki broj hotela ima bazene i savremene SPA centre koji nude bogatu ponudu wellness tretmana.

Related image

1.dan – PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 23:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, preko Albanije i Makedonije. Noćna vožnja sa kratkim pauzama…

2.dan – BANSKO Dolazak u ski centar do 14:00h. Smještaj u hotel Casa Carina 4*, koji je fantastično pozicioniran. Nalazi se u samom centru Banskog, na samo 100m od glavne ski gondole. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, održaćemo informativni sastanak, na kojem ćemo precizirati  detalje oko organizacije za vrijeme boravka grupe u Banskom, pružiti vam informacije vezane za školu skijanja, iznajmljivanja opreme, ski pass-a, kao i ostalih pojedinosti. Večera. Noćenje.

Related image

3, 4, 5.dan – BANSKO Pred vama su dani u kojima ćete uživati u skijanju, na odlično uredjenim stazama, individualno ili kroz mogućnost organizovanih časova na skijalištu, sa licenciranim instruktorom. Tokom svih dana boravka u hotelu, imaćete uslugu polupansiona, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.

Related image

6.dan – SOFIJA Doručak. Slobodan dan za skijanje ili fakultativni izlet u Sofiju. Obilazak glavnog i najvećeg grada Republike Bugarske: Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje… Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i povratak u Bansko. Večera. Noćenje.

Related image

7, 8.dan –  BANSKO Uživanje u još dva dana skijanja individualno, ili kroz mogućnost organizovanih časova, na skijalištu sa licenciranim instruktorom. Usluga polupansiona za sve dana boravka u hotelu, sa mogućnošću korišćenja hotelskih sadržaja – wellness i spa.

9.dan –  BANSKO – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus do 10:00h. Polazak za Crnu Goru. Vožnja autobusom, sa usputnim pauzama. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Related image

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama.
  • 7 noćenja na bazi polupansiona (1/2 i 1/3 sobe) u hotelu Casa Carina 4* – 100m od ski gondole.
  • Korištenje hotelskih sadržaja – spa i wellness centar.
  • Obilaske prema programu, organizacione i druge troškove.
  • Truristički pratilac i instruktor skijanja za sve vrijeme boravka.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Fakultativni izlet za Sofiju – 20€,
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje – 15€ (obezđedjuje agencija – za osiguranu sumu do 5000€)
  • Troškove škole skijanja (100€ po osobi) i ski pasa (35€ dnevno).
  • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 95€ za sve dane boravka.
  • Popusti za djecu: 0-4 god.- gratis;   djeca od 4 do 12 god. – 70€ popust na cijenu aranžmana.

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija Gallileo iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 12. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije, a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.