JESEN 2019

UPOZNAJMO SLOVENIJU

KRANJ – LJUBLJANA – BLED – PORTOROŽ – PIRAN

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 25.10.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 150€

1.dan – 25.10.2019. PODGORICA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 23:00h. Putovanje udobnim autobusom turističke klase, sa pauzama za odmor preko  Splita, Rijeke … Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

2.dan – 26.10. KRANJ – BLED Dolazak na Bled – fantastično alpsko mjesto sa planinskim jezerom i malim ostrvom u sredini, starim zamkom. Bled je i čuveno izletište bivše Jugoslavije gdje se nalazi i Titova vilia. Očekuje vas šetnja pored prelijepog jezera, uživajući u pogledu na zamak i ostrvo. Ne propuštite priliku da probate krempite, po mnogima, najbolje na svijetu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme polazak ka Kranju. Nakon kratke vožnje dolazak u Kranj. Smeštaj u hotelu Creina 3* i slobodno vrijeme za šetnju i odmor. Nakon odmora, lagana šetnja i obilazak grada. Noćenje.

3.dan – 27.10. PORTOROŽ – PIRAN Doručak. U ovom danu očekuje vas fakultativni izlet i obilazak Portoroža i Pirana. Izlet započinjemo obilaskom Portoroža, jednog od najpoznatijih ljetovališta u Sloveniji, smještenog u sjevernom dijelu Piranskog zaliva. Po dolasku slijedi obilazak u pratnji vodiča, a zatim i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju. U dogovoreno vrijeme slijedi odlazak do Pirana. Nakon kratke vožnje stižemo u Piran, a zatim laganom šetnjom obilazimo stari dio grada: Tartinijev trg, Venecijanska kuća, Crkva Sv. Petra… Slobodno vrijeme za uživanje u ovom poznatom i lijepom ljetovalištu. U dogovoreno vrijeme, sastanak putnika i povratak ka Kranju. Dolazak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for piran slovenia

4.dan – 28.10. LJUBLJANA Doručak. Napustanje hotela i polazak za Ljubljanu. Po dolasku u glavni grad Slovenije, očekuje Vas obilazak grada, šetnjom kejom do glavnih gradskih atrakcija. Upoznaćete se sa ovim lijepim gradom koji odražava genijalnost arhitekte Jože Plečnika, Prešetrnov trg, tromostovlje… Slobodno vrijeme za individualna razgledanja. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (u poslijepodnevnim časovima), i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

05.dan – 29.10. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, na parking ispred Hrama, kraj programa.

Image result for ljubljana slovenija

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Prevoz autobusom najviše turističke klase na navedenim relacijama.
  • Dva noćenja sa doručkom u Kranju, Hotel Creina 3* (1/2, 1/3 sobe)
  • Obilaske prema programu uz turističkog vodica, organizacione i druge troškove.

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Fakultativni izlet (Piran & Portorož),
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezđedjuje agencija)

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija Gallileo iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 12. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije, a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.