SLOVENIJA 

Ljubljana – Kranj– Bled – Bohinj – Postojna

25.08. – 28.08.

CIJENA – 145,00 €

25.Avgust Polazak grupe iz Podgorice, ispred crkve Sv Djordja pod Goricom u 17h. Vožnja turističkim autobusom sa pauzama za granične formalnosti i odmor grupe..

26.Avgust Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima.Po dolasku, razgledanje grada sa vodičem: Prešernov Trg, Riblji trg, Univerzitet, Tromostovlje… Slobodno vrijeme u Ljubljani za šetnju, samostalno razgledanje, kupovinu.. U ranim večernjim satima, kraća vožnja do Kranja. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

27.Avgust Doručak.Slobodno vrijeme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta. Za putnike koji odluče ići na izlet, kraća vožnja do Bledskog jezera. Po dolasku na Bled, obilazak i slobodno vrijeme za uzivanje, odmor, šetnju, brodićem odlazak do crkvice koja se nalazi na sredini jezera ( samostalno ). Preporučujemo da probate čuvenu bledsku kremšnitu. Nastavak vožnje do obližnjeg Bohinjskog jezera. Po dolasku, obilazak i slobodno vrijeme za razgledanje. U vcečernjim časovima, povratak za Kranj. Noćenje.

28.Avgust Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Kretanje prema Crnoj Gori uz svraćanje i obilazak Postojinske jame. Postojnska jama je jedna od najvećih geoloških atrakcija Slovenije. To je 20.000 m dug niz pećina kroz koji se možete voziti vozićem i uzivati u ovoj turističkoj atrakciji. Poslije obilaska krace slobodno vrijeme i kretanje prema Crnoj Gori. Po dolasku u Podgoricu, kraj aranžmana.

Prevoz turističkim autobusom
2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
Obilazak Ljubljane sa vodičem
U povratku svraćanje na Postojnu jamu
Pratilac puta iz agencije
Fakultativni izleti Bled i Bohinj ( 20 Eur ) – nije obavezno
Ulaznicu za Postojnu jamu 19,00 Eur
Troškove putnog osigurannja ( Moze se kupiti u agenciji )
Individualni troškovi putnika
Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je In travel iz Podgorice,licenca 120. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.