SOLUN

METEORI, OLIMP

19.05 – 23.05

CIJENA 120 €

19.MAJ Polazak grupe iz Podgorice, sa parkinga ispred crkve Sv.Djordja pod Goricom u 20h. Putovanje preko Albanije, sa pauzama za granicne formalnosti i odmor putnika.

20.MAJ Dolazak u Solun u prijepodnevnim casovima. Po dolasku, obilazak grada s vodicem: Crkva Sv.Dimitrija, Bijela Kula, slavoluk, Rotonda.. Smjestaj u hotel. Kraca pauza za odmor…organizovani odlazak do jednog od najvecih i najpopularnijih trznih cetara Grcke ,, Cosmos,, Slobodno vrijeme za shopping. Povratak u hotel. Nocenje.

21.MAJ Slobodan dan u Solunu ili fakultativni odlazak do Olimpa. Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je i važan nacionalni park, a Mitikas je najviši vrh Grčke ( 2917m ). Obilazak Zevsovog trona, Zevsovog kupatila, manastira Svetog Dionisija, etno sela Litohoro sa pomorskim muzejom. Povratak u Solun. Slobodno vece. Mogucnost organizovanja fakultativne vecere sa grckom muzikom uzivo. Nocenje.

22.MAJ Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Voznja do predivnog manastirskog kompleksa Meteori. Obilazak manastira Veliki Meteor… slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, fotografisanje… u popodnevnim casovima, nastavak voznje ka Crnoj Gori uz pauze za granicne formalnosti i odmor putnika.

23.MAJ Po dolasku u Podgoricu, kraj aranzmana.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE PREKO HIPOTEKARNE BANKE !

– Prevoz turističkim autobusom
– 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Solunu
– Obilazak Soluna sa vodičem
– Odlazak do traznog centra Cosmos
– Obilazak i Meteora
– Pratilac puta iz agencije
– Ulaznica na Meteore ( 3 Eur ) po osobi
– Fakultativni izlet Olimp 25 eur ( nije obavezno )
– Putno zdravstveno osiguranje 5 e po osobi ( nije obavezno, moze se kupiti u agenciji
– Individualni troškovi putnika

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je In travel iz Podgorice,licenca 120. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 35 putnika.
Avans 30% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet (Naziv smjestajnog objekta, izlet) (obavezno)

Broj Putnika

Vaša Poruka