3 DANA – 2 NOĆI,

POLAZAK: 26.06.2020.

CIJENA ARANŽMANA: 120€

HOTEL BELLEVUE 3* ( CENTAR GRADA)

1.dan 26.06.2020. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za šetnju. Noćenje.

2.dan 27.06.2020. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u Split. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

3.dan 28.06.2020. SPLIT – TROGIR Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, razgledanja grada, šetnju…U dogovoreno vrijeme, polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO

Cijena aranžmana obuhvata :

  • prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine
  • obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča
  • 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada
  • medjunarodno zdravstveno osiguranje

Cijena aranžmana NE obuhvata:

  • individualne troskove,

Dokumentacija potrebna za putovanje:

  • Pasoš,
  • Datum rođenja i br.pasoša dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put