NOVA GODINA 2020

ZLATIBOR

4 DANA , AUTOBUSOM , POLAZAK : 30.12.2019

CIJENA ARANŽMANA : od 125€ do 149€

Zlatibor Nova godina 2020 – neće biti nalik nijednoj prošloj! Zlatibor je najpopularnija planinska turistička destinacija u Srbiji, posebno kada se govori o novogodišnjim i božićnim praznicima. Pored udobnog smeštaja u hotelu, imaćete priliku da se odlično provedete za doček Nove godine na Zlatiboru, u brojnim noćnim klubovima i barovima. Priroda i provod – savršena kombinacija.

Related image

1. DAN – 30.12.2019. PODGORICA – ZLATIBOR Okupljanje putnika kod INA pumpe sa strane tržnog centra DELTA CITY u 01:00 h. Polazak u 01:30 h. Vožnja preko Kolašina, Mojkovca, Bijelog Polja uz usputna zadržavanja po potrebi grupe. Dolazak na Zlatibor u ranim jutarnjim satima (07 – 08 časova). Smještaj u hotel “Dijamant” (centar Zlatibora). Usluga na bazi noćenja sa doručkom. Individualnii odlazak na Doček Nove godine (agencija može obezbijediti rezervaciju ukoliko se rezerviše mjesec dana pred doček). Noćenje.2

2. DAN – 3. DAN / UTORAK I SRIJEDA – 31.12. i 01.01.2020 ZLATIBOR Doručak se služi se svakog dana do 12:00 h u restoranu hotela. Vrijeme za individualne aktivnosti i posjetu zlatiborskim kafićima i restoranima, skijanje, sankanje… Repriza Nove godine. Noćenje.

Related image

4. DAN – 02.01.2020. ZLATIBOR – PODGORICA Doručak. Povratak grupe za Crnu Goru u dogovoreno vrijeme. Dolazak u Podgoricu u večernjim satima.

Related image

U cijenu aranžmana je uključeno :

  • Prevoz autobusima turističke klase na navedenim relacijama
  • 3 noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu “Dijamant” u 1/4 sobama
  • Organizacione i druge troškove

U cijenu aranžmana NIJE uključeno :

  • Doplata za 1/2 i 1/3 sobe je 24,00 € po osobi
  • Individualne i druge troškove
  • Boravišna taksa plaća se na recepciji hotela (3,00 € za sve dane)
  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (može obezbijediti agencija – 6,00€)
  • Doček Nove godine

PRIJAVA PUTOVANJA

Riva travel,licenca ministarstva turizma br.405 za ovaj aranzman nastupa u svojstvu subagenta,organizator putovanja je turisticka agencija GULIVER iz Podgorice,licenca Ministarstva turizma br 289. Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi organizatora.Minimum za realizaciju je 40 putnika.
Avans 40% od ukupne cijene aranzmana se uplacuje prilikom rezervacije a ostatak novca na mjesecne rate, s tim da ukupan iznos bude uplacen najkasnije 7 dana pred put
kreditom banke na 6, 9, 12 rata u zavisnosti od uslova banke.

– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.